De lekkerste verse broodjes bestelt u natuurlijk bij Catering Witteveen

De specialist in de regio Utrecht. Onze zachte broodjes komen van de warme bakker en de harde broodjes worden vers afgebakken! Of het nu gaat om een bolletje oude kaas of een ciabatta met parmaham, pijnboompitjes, zongedroogde tomaatjes en kappertjes, alles is mogelijk!

Welk broodje u ook kiest ze zijn allemaal rijkelijk belegd met de beste grondstoffen, dat proeft u!

Alle broodjes worden met roomboter besmeerd, op tijd geleverd en bij bestellingen boven de €25,= zonder afleverkosten in Zeist, Driebergen, Doorn, De Bilt, Bilthoven en Bunnik bezorgt. Natuurlijk ontvangen wij uw bestelling graag minimaal 1 dag van te voren, bent u het een keer vergeten of plotselinge trek dan rekenen wij geen extra kosten voor spoedbestellingen.

Heeft u specifieke wensen neem dan even contact op.

shutterstock_13499383
wraps

Biologisch of regulier

Zo’n 50% van onze klanten bestelt nu al onze Biologische broodjes, gevarieerd, vers en smakelijk. Kijk in de webshop en maak zelf een keuze. Tevens hebben wij Biologische zuivel!

Lopen uw kantine kosten ook zo uit de hand? Wellicht kunt u er eens aan denken om dagelijks vers belegde broodjes te laten bezorgen. Graag maken wij met u een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Onze populaire broodjes:

Wilt u het zelf ervaren?

Wij laten onze broodjes voor zichzelf spreken!
Klik hier om broodjes te bestellen
Broodjes Koning Utrecht © 2015 - Laan van Cattenbroeck 17 - 3703BH ZEIST - Tel: 030-6915631 - Fax: 030-6933937 - info@cateringwitteveen.nl
Er zijn geen producten